Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Bijzonder vergaderen en overnachten

Het Beleg Vught maakt onderdeel uit van Het Fort Vught en is een unieke vergaderlocatie met de mogelijkheid tot overnachting in het gezellige Brabantse land. De overnachtingen vinden plaats in het naastgelegen Hotel Ryder, dat beschikt over maar liefst 30 ruime kamers. Catering voor een vergaderarrangement met overnachting kan worden verzorgd door de ambachtelijke bedrijven die ook in de markthal van Het Fort Vught gevestigd zijn. Het Fort Vught en Hotel Ryder zijn onderdeel van het vestingterrein Fort Isabella aan de rand van Vught: een unieke mix van wonen, recreatie en bedrijvigheid op een oud vestingterrein. De bruisende stad Den Bosch is vlakbij en de prachtige groene omgeving maakt vergaderen en overnachten bij Het Beleg Vught een ervaring om niet snel te vergeten.

ReserverenBel: 06 25091220

Vergaderen en overnachten in de natuur

Naast vergaderen in onze bijzondere vergaderlocatie met overnachting, is er zowel op ons terrein als in de buurt van alles te doen. Op het terrein van Fort Isabella heb je genoeg mogelijkheden voor een wandeling om een lekkere frisse neus te halen. Het prachtige riviertje de Dommel is bijvoorbeeld nooit ver weg. Wil je een wat langere wandeling en meer natuur ontdekken, dan kun je kiezen voor natuurgebied Honderd Morgen, dat zijn start- en eindpunt heeft op Fort Isabella. In ruim zes kilometer maak je kennis met de rijke historie van Den Bosch en Vught en geniet je van het weidse uitzicht over de landerijen. Je begint fris en ontspannen aan het vergaderen in onze inspirerende en luxe vergaderruimte. Naast het vergaderen en slapen kunnen we je allerlei teambuilding activiteiten aanbieden, in samenwerking met de diverse ondernemers op het terrein. Populair is het zelf maken van Brabantse worstenbroodjes, maar ook allerlei sportieve en wellness activiteiten zijn gewilde aanvullingen op je dagprogramma.

Het Beleg Vught vergaderruimte in Vught

Kleinschalig vergaderen met overnachting

De vergaderruimte is ruim en licht. Er is genoeg plaats om met een grote groep te vergaderen, maar ook overleggen in kleine groepjes is mogelijk. De ruimte is uitgerust met de modernste technische snufjes: supersnelle WiFi, een smartscherm voor videoconferenties en een digitaal whiteboard. Met de markthal van Het Fort Vught onder je voeten is een lekkere lunch, een heerlijke kop koffie of een stevig ontbijt nooit ver weg. Bij mooi weer serveren we je lunch of koffie op het terras! Daarbij is parkeren geen enkel probleem en het is bovendien helemaal gratis. Op zoek naar inspirerende vergaderlocaties met overnachting? Het Beleg Vught is eenvoudig bereikbaar via de A2, A59 en A65 uit alle volgende richtingen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught

Meerdaagse vergaderlocatie boeken?

Onze inspirerende ruimte is bij uitstek geschikt als meerdaagse vergaderlocatie, maar is ook voor een dagdeel te reserveren. Of u de vergaderlocatie nu met overnachting boekt of niet, hij staat garant voor efficiënt vergaderen, even uit de dagelijkse sleur, en dat op een prachtige, historische locatie.


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

11 + 8 =