Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Vergaderen en overnachten met teambuilding bij Het Beleg Vught

Op zoek naar een leuke en inspirerende locatie waar je vergaderen en teambuilding kunt combineren? Het Beleg Vught is gevestigd in Het Fort Vught en deze locatie heeft alles in huis om je vergaderdag tot een succes te maken: een mooie vergaderruimte, overnachtingsmogelijkheden, teambuildingsactiviteiten, lekker eten en drinken en dat allemaal in een prachtige omgeving. Tussen Vught en Den Bosch, op het oude vestingterrein van Fort Isabella, waar wonen, bedrijvigheid, horeca en toerisme tot een unieke mix zijn gemaakt. Vergaderen en overnachten combineren met een teambuilding activiteit is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij Het Beleg Vught.

ReserverenBel: 06 25091220

Teambuilding en vergaderen met culinair tintje

Het Beleg Vught is bij uitstek geschikt voor een combinatie van teambuilding en vergaderen. Boven de markthal hebben we een ruime en lichte vergaderruimte ingericht, met de modernste faciliteiten. Deze is flexibel in te delen en daarmee ideaal voor kleine én grote groepen, bijvoorbeeld om een teamsessie en activiteit te organiseren. Iets lekkers bij de vers gebrande koffie, een heerlijke lunch en een keur aan borrelhapjes kunnen worden geleverd door de ambachtelijke winkels en bedrijven die in Het Fort Vught gevestigd zijn. Wil je je vergadering combineren met een vorm van teambuilding, dan biedt Het Fort Vught je alle mogelijkheden. Op het terrein van Fort Isabella zijn diverse ondernemers gevestigd die samen met ons een prachtig programma voor je samenstellen voor het vergaderen met overnachten en een teambuilding activiteit. Dat kan sportief zijn, zoals yoga of boksen, samen worstenbroodjes maken of iets heel anders. Neem contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Teamsessie en activiteit bij Het Beleg Vught

Wanneer je ruim de tijd wilt nemen om je team te smeden en ook nog efficiënt wilt vergaderen, dan kun je er het beste meerdere dagen voor uittrekken. Een overnachting op het terrein van Fort Isabella behoort dan tot de mogelijkheden. Vlak naast Het Beleg Vught is Hotel Ryder gevestigd, waar 30 ruime en lichte kamers wachten op jouw teamleden. Iedereen staat ‘s morgens weer fit aan de start van een nieuwe dag voor een teamsessie en activiteit.

Het Beleg Vught vergaderruimte in Vught

Meerdaags vergaderen en teambuilding

Heb je een afdeling met veel nieuwe medewerkers of kan je huidige team wel een oppepper gebruiken? Een teambuildingsactiviteit is een prima start van je cursus of vergadering. Natuurlijk wil je een activiteit die precies is afgestemd op jouw groep. Neem daarvoor contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Op Fort Isabella is een groot aantal bedrijven in de recreatieve sector gevestigd, die samen met jou een aantrekkelijke activiteit voor jouw team kunnen bieden. Een sportieve activiteit, een kookworkshop of misschien iets met een wellness tintje: met onze teambuilding activiteiten leer je je collega’s op een heel andere manier kennen.

De combinatie vergaderen en overnachten met teambuilding is niet alleen geschikt voor meerdaagse sessies. Ook wanneer je in de buurt woont en maar één dag of één dagdeel beschikbaar hebt kun je die combinatie maken. Al veel bedrijven uit de regio gingen je voor. Zo konden we de afgelopen tijd bezoekers verwelkomen uit onder andere:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

8 + 6 =