Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Presentatieruimte huren bij Het Beleg Vught

Ben je op zoek naar een presentatieruimte waar historie en culinair genieten samenkomen? Het Fort Vught, waar het Beleg Vught onderdeel van uitmaakt, is met zijn rijke geschiedenis en markthal een uniek terrein en de perfecte locatie voor een productpresentatie. Wij heten je van harte welkom om op ons bijzondere terrein een presentatieruimte te huren, met de nadruk op comfort en culinair genieten.

ReserverenBel: 06 25091220

Centraal gelegen locatie voor productpresentaties

Het Beleg Vught vind je op het terrein van Fort Isabella, dat op steenworp afstand van het stadscentrum van 's-Hertogenbosch ligt. Door zijn rustige en centrale ligging is het de perfecte locatie om een presentatieruimte te huren. Het is vooral een makkelijk te bereiken plek om te verzamelen en samen te werken; wat wel zo fijn is voor deelnemers of geïnteresseerden die vaak uit alle hoeken van het land komen. Daarnaast straalt onze locatie zowel levendige energie van de stad als rust van de omliggende natuur uit.

Onze locatie biedt voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is parkeren bij ons volledig gratis! Zo zorgen we ervoor dat de focus ligt waar hij hoort: een feilloze productpresentatie.

Het Beleg Vught presentatie ruimte in Vught

Culinaire locatie voor productpresentaties

Een groot voordeel van onze locatie voor productpresentatie is de bijbehorende markthal. Deze biedt vele opties op het gebied van ontbijt, lunch en diner. Deelnemers kunnen een hapje eten in de markthal of op het bijbehorende terras, maar het is ook mogelijk om catering op maat te laten leveren op de locatie voor productpresentatie.

Wanneer je onze presentatieruimte huurt, zit onbeperkt water, koffie en thee bij de prijs inbegrepen. De koffie wordt bereid met gebrande en versgemalen bonen en we hebben uitsluitend de lekkerste biologische theesoorten. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, ook voor de catering! Er wordt enkel gebruik gemaakt van verse, hoogwaardige ingrediënten, voor een culinaire beleving waar je U tegen zegt.

Presentatieruimte huren met teambuilding of overnachting

Het huren van een presentatieruimte bij Het Beleg Vught geeft je de kans om voor of na de samenwerking nog iets leuks te ondernemen met de deelnemers. Denk aan een inspirerende activiteit om aan teambuilding te doen. Ook is het bij ons zelfs mogelijk om te blijven overnachten! Zo bieden we de juiste balans tussen werk en genieten.

Kortom, Het Beleg Vught is een ontmoetingspunt voor zakelijke activiteiten en culinaire verwennerijen. Geniet van de centrale ligging, het parkeergemak en alles wat de Markthal te bieden heeft aan lekkernijen. Zo weten wij zeker dat je van elke productpresentatie een bijzondere beleving maakt!

Wij staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en verwelkomen je graag op onze bijzondere locatie! Het Beleg Vught is centraal gelegen en makkelijk te bereiken vanuit onder andere onderstaande plaatsen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

10 + 12 =