Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

De perfecte locatie voor workshops: Het Beleg Vught

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor het geven van workshops? Bij Het Beleg Vught ben je aan het juiste adres! Het is mogelijk om een workshopruimte te huren die voor veel verschillende gelegenheden kan worden gebruikt en van alle gemakken is voorzien. Het terrein van Fort Isabella, waar Het Beleg Vught gevestigd is, is een inspirerende plek voor diverse activiteiten en het faciliteren van workshops.

ReserverenBel: 06 25091220

Workshopruimte huren voor kleine én grote groepen

Of je nu een kleine, intieme workshop organiseert of een grootschalig evenement, Het Beleg Vught heeft de perfecte locatie voor workshops, die op verschillende wijzen kan worden ingericht. We kunnen bijvoorbeeld kleine zitjes faciliteren voor intieme workshops in kleine groepen, maar ook een theateropstelling of ruime vergadertafel verzorgen voor grotere groepen.

In de workshopruimte is aan alles gedacht om zo effectief en comfortabel mogelijk te werken. Denk aan een handige flip-over, maar ook een digitaal smartscreen en super snelle wifi. Bovendien is Het Beleg Vught niet alleen lekker centraal gelegen, maar er is ook meer dan genoeg gratis parkeerruimte.

Het Beleg Vught cursus locatie in Vught

Inspirerende workshop locatie met catering en overnachting

Op zoek naar een workshop locatie met catering? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, van een grote verscheidenheid aan lekkernijen voor bij de thee en koffie tot aan ontbijt, lunch en een uitgebreid diner. En ook voor een gezellige borrel staan wij graag voor je klaar. Deze kunnen we faciliteren in de workshopruimte, maar ook in de culinaire markthal beneden of op het zonnige terras.

Natuurlijk nodigen we je na de workshop van harte uit om het terrein van Fort Isabella te verkennen, zoals de markthal op hetzelfde terrein, die een geweldige plek is voor lekker eten en drinken! Na actieve sessies in de workshopruimte kan het fijn zijn om even te ontspannen met alle deelnemers. Een gezamenlijke borrel of diner aan het eind van de dag zorgt voor een mooie en informele afsluiting, waarna iedereen zowel geïnspireerd als voldaan naar huis zal gaan.

Liever een locatie voor workshops huren inclusief de mogelijkheid tot overnachting? Ook dat behoort tot de mogelijkheden in samenwerking met Hotel Ryder. Informeer naar de mogelijkheden en boek onze workshopruimte in combinatie met meerdere hotelkamers voor een meerdaagse workshop.

Reserveer nu een inspirerende workshop locatie!

Voor eventuele vragen over het reserveren van onze inspirerende workshop locatie, kan je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder! Ook is het mogelijk om alvast een kijkje te nemen op onze website, waar je al een goede indruk kunt krijgen van het terrein. Ben je in de buurt? Kom dan gezellig langs om persoonlijk kennis te maken en de sfeer zelf te komen proeven. Het Beleg Vught is centraal gelegen en is heel goed bereikbaar vanuit onder andere onderstaande plaatsen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

9 + 1 =