Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Op zoek naar een inspirerende cursuslocatie?

Ben je op zoek naar een inspirerende en moderne cursuslocatie met een authentieke sfeer en een historische uitstraling? Dan ben je bij Het Beleg Vught aan het juiste adres. Of je nu zelf cursussen geeft of voor je team, afdeling of bedrijf op zoek bent naar een cursuslocatie, bij ons vind je de ruimte die je zoekt. Naast een vergaderruimte voor kleine of grote groepen kunnen we je verblijf bovendien faciliteren met uitstekende catering, voldoende gratis parkeerruimte en overnachtingsmogelijkheden op het terrein van Fort Isabella.

ReserverenBel: 06 25091220

Cursuslocatie met catering in een historische omgeving

Het Beleg Vught is onderdeel van Fort Isabella, een historisch deel van Vught. Ooit gebouwd als beschermingsfort voor Den Bosch en nu een uniek gebied voor recreatie, wonen, horeca en bedrijvigheid. Het Beleg Vught maakt deel uit van Het Fort Vught; een markthal met diverse winkeltjes en cateraars, een boerderijwinkel en een plek om van een ontbijt, lunch of diner te genieten. Genieten, smullen en shoppen aan de rand van Vught en op een steenworp afstand van de bruisende stad Den Bosch.

Boven de markthal vind je onze ruime en lichte cursuslocatie: een ruimte die kan worden aangepast  aan de hoeveelheid cursisten, voorzien van super snel draadloos internet, een whiteboard en een smartscherm. Liever een simpele flip-over? Hebben we ook! De ambachtelijke bedrijven uit de markthal van Het Fort Vught leveren de ingrediënten voor een heerlijk ontbijt, een gezellige lunch of borrelhapjes. Bespreek je wensen voor een cursuslocatie met catering met ons, want bijna alles is mogelijk! Onbeperkt koffie, thee en water is alvast inbegrepen.

Het Beleg Vught cursus locatie in Vught

Cursuslocatie met overnachting

Ook voor een meerdaagse cursus met overnachting kun je bij ons terecht. Bij de buren van Hotel Ryder vind je 30 comfortabele kamers. Je deelnemers maken zo ‘s morgens weer een fitte start aan de volgende cursusdag. Hun auto staat ondertussen gratis geparkeerd op ons ruime parkeerterrein. Wil je je cursus beginnen met een leuke activiteit om de deelnemers op een ontspannen manier kennis te laten maken met elkaar of wil je juist op een gezellige manier afsluiten? Je kunt onze cursuslocatie ook met een activiteit boeken: van een rondleiding over het terrein van Fort Isabella tot een workshop Brabantse worstenbroodjes maken en van een yogaworkshop tot een boksclinic, er is van alles mogelijk.

Onze inspirerende cursuslocatie is uitstekend bereikbaar vanuit alle volgende plaatsen en daarom ook bijzonder geschikt voor cursussen en vergaderingen van één dagdeel of een hele dag:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught

Geniet van alle faciliteiten die onze inspirerende cursuslocatie biedt: gratis parkeren, vers gebrande koffie met gebak uit eigen keuken, desgewenst ontbijt, lunch of diner en natuurlijk de modernste techniek om je cursus tot een succes te maken.


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

12 + 8 =