Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Het Beleg Vught; de perfecte heidag locatie

Wil je binnenkort op locatie een heisessie organiseren? Een inspirerende heidag locatie is mede bepalend voor hoe de dag zal verlopen, dat begrijpen wij bij Het Beleg Vught maar al te goed. Wij bieden een rustige, inspirerende omgeving waar teams zich goed kunnen concentreren, weg van de prikkels van het kantoor. De groene omgeving biedt meer dan voldoende ruimte voor verschillende buitenactiviteiten, zodat er echt alle gelegenheid is om uit jullie comfort zone te komen.

ReserverenBel: 06 25091220

Comfortabele Heidag locatie met gratis parkeren

Een heidag moet natuurlijk gericht zijn op het in alle rust deelnemen aan vergaderingen, seminars, lezingen of trainingen. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de randzaken, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Het Beleg Vught is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2, A59 en A64 en deelnemers kunnen gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Ook kunnen we gedurende de heisessie alle deelnemers voorzien van catering vanuit de markthal en er is altijd onbeperkt koffie, thee en water beschikbaar.

In de vergaderruimte zelf vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle brainstorm sessie, van een interactief smartscherm tot een oldskool flip-over. Het maakt dus niet uit of jullie digitaal willen presenteren of juist willen brainstormen op papier. Daarbij is het ook mogelijk om de indeling van de locatie naar jullie wensen aan te passen. Zo kunnen de comfortabele stoelen in een theateropstelling worden gezet, maar is het ook mogelijk om al het meubilair zo te schikken dat jullie juist in kleine groepjes bij elkaar zitten. Er zijn zelfs loungebanken beschikbaar, voor meer intieme sessies met kleine groepjes. Ideaal als locatie voor een heisessie!

Het Beleg Vught presentatie ruimte in Vught

Een heidag locatie met overnachting

Sinds begin 2024 vind je boutique hotel Ryder naast onze locatie, waardoor wij een nog completere ervaring kunnen aanbieden. Of je nu vroeg wil beginnen of het juist heel laat wil maken, we kunnen er voor zorgen dat je (een deel van) de 30 ruime kamers tot je beschikking hebt. Dit is ook ideaal voor sessies die meerdere dagen duren of als de deelnemers niet uit de buurt komen. We kunnen het van harte aanbevelen om naast de sessies in de heidag locatie, het verblijf uit te breiden met een extra dag, zodat je de mogelijkheid hebt om de binnenstad van 's-Hertogenbosch of de bosrijke omgeving van Vught te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn op de dag van jouw voorkeur.

Staat er binnenkort een heisessie op de planning en ben je nog op zoek naar een inspirerende locatie, eventueel inclusief catering en teambuilding activiteiten? Het Beleg Vught is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere alle volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

7 + 10 =