Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Bijzondere vergaderruimte huren bij Het Beleg Vught

Als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderruimte, ben je bij ons aan het juiste adres. Het Fort Vught werd in de 17e eeuw gebouwd om Vught en 's-Hertogenbosch te kunnen verdedigen, maar vandaag de dag kun je er onder andere de bijzondere vergaderruimte "Het Beleg Vught" huren en een bruisende markthal vinden. Het is een plek waar wonen, werken, recreëren en educatie samenkomen: de ideale plek om inspirerend te vergaderen!

ReserverenBel: 06 25091220

Een unieke vergaderlocatie met luxe faciliteiten

Onze creatieve vergaderruimte heeft alles wat je nodig hebt om een vergadering tot een succes te maken. Om te beginnen kun je nabij de vergaderruimte gratis parkeren en er is voldoende ruimte voor alle genodigden. Vervolgens zal je hartelijk worden ontvangen door een van onze teamleden, die je desgewenst uitleg geeft over het interactieve smartscherm dat kan worden gebruikt als digitaal whiteboard. Hiermee kun je digitale aantekeningen direct opslaan en via de razendsnelle wifi delen met alle deelnemers.

Onze inspirerende vergaderruimte kan op verschillende manieren en naar groepsgrootte worden ingericht, zodat we groepen tot wel 35 personen een passende setting kunnen bieden. Ga zitten aan de ruime tafels met comfortabele stoelen voor een vergadering met een grote groep of neem voor creatief vergaderen met een kleiner team plaats op de loungebanken.

Een vergaderruimte met catering op niveau

Vanuit de vergaderruimte kan iedere deelnemer de markthal in kijken en daardoor zijn vergaderen en eten bij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de ochtend zorgt een verse kop koffie met wat lekkers ervoor dat iedereen voldoende energie heeft. De lunch geeft de ruimte om alles te laten bezinken en een afsluitende borrel is hét moment om gezellig na te praten. Wij nemen vergaderen met catering bijzonder serieus, want iedere maaltijd wordt met zorg bereid door de lokale bedrijven die in de markthal gevestigd zijn. Je kunt ervoor kiezen om alles in de vergaderruimte te nuttigen, maar jullie kunnen natuurlijk ook in de markthal zelf of bij mooi weer op ons prachtige terras de maaltijden nuttigen. Wil je een vergaderzaal huren met catering? Neem dan gerust eens contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee!

Het Beleg Vught vergaderruimte in Vught

Vergaderen en activiteit combineren

Het Beleg Vught ligt in een groene en bosrijke omgeving, waardoor de locatie zich uitstekend leent om te beginnen of te eindigen met een wandeling of andere buitenactiviteit. Ook voor degenen die liever de drukte van de stad opzoeken is bij ons een meeting ruimte huren perfect, want na 10 minuten rijden sta je al in de bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch.

De kosten voor de verhuur van een vergaderruimte zijn voor een groot deel afhankelijk van je wensen met betrekking tot de catering en de duur van een bijeenkomst. Om je een idee te geven kan je er rekening mee houden dat de verhuur van de vergaderruimte zal neerkomen op € 295,00 voor een dagdeel van 4 uur en € 495,00 voor een hele dag van 8 uur.

Onze vergaderruimte huren? We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit o.a. de volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

6 + 10 =