Tel. 06 25 09 12 20 info@hetbelegvught.nl
Selecteer een pagina

Ontdek Het Beleg Vught; een bijzondere vergaderlocatie

Het Beleg Vught is een unieke vergaderlocatie in een historische fort. Oorspronkelijk werd het fort gebouwd als vestingwerk ter bescherming van de stad, maar in 1918 werd het getransformeerd tot een militaire kazerne. In de jaren daarna heeft het pand uiteenlopende rollen vervuld, van het Wielrijdersmuseum tot een ontspanningsruimte voor asielzoekers.

Sinds 2022 vind je er de markthal van Het Fort Vught. Deze plek groeide al snel uit tot dé culinaire ontmoetingsplek van Brabant. Vanuit onze originele vergaderlocatie geniet je van een schitterend panoramisch uitzicht op de levendige markthal beneden. De bruisende sfeer van de markthal maakt onze bijzondere vergaderlocatie tot een van de meest inspirerende en originele vergaderlocaties in de regio. Hier ontstaan de beste ideeën haast vanzelf.

ReserverenBel: 06 25091220

Een luxe vergaderlocatie die van alle gemakken voorzien is

Onze moderne vergaderlocatie heeft alle benodigdheden voor een succesvolle meeting. De comfortabele stoelen, ruime tafels en het natuurlijke daglicht creëren een stimulerende en aangename werkomgeving. Daarnaast is de ruimte uitgerust met supersnel draadloos internet, wat het mogelijk maakt om ook (deels) online te vergaderen.

Je kunt tijdens de vergadering gebruik maken van ons geavanceerde, interactieve smartscherm. Dit is ideaal voor het geven van dynamische presentaties of het organiseren van virtuele meetings via platforms als Zoom of Microsoft Teams. Dit multifunctionele scherm kan ook worden omgetoverd tot een digitaal whiteboard, waarbij je alle aantekeningen kunt opslaan om vervolgens met je team te delen.

Als je nog niet bekend bent met de technologie die op onze luxe vergaderlocatie aanwezig is, hoef je je geen zorgen te maken. Ons team legt voor aanvang van de meeting graag uit hoe alles werkt en er is natuurlijk ook gewoon een oldskool flip-over aanwezig.

Het Beleg Vught vergaderruimte in Vught

Een speciale vergaderlocatie voor iedere groepsgrootte

Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige vergaderlocatie voor een intieme brainstormsessie of juist een plek voor een grotere bijeenkomst, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Onze bijzondere vergaderlocatie kan worden aangepast aan iedere groepsgrootte, tot wel 35 deelnemers. Alle genodigden kunnen bij onze vergaderlocatie gratis parkeren.

De flexibiliteit van onze originele vergaderlocatie stelt je in staat om de ruimte naar wens in te delen, van aparte groepsgesprekken tot presentaties op het podium. De comfortabele loungebanken zorgen voor een stukje ontspanning, maar zijn ook perfect voor informele discussies of creatieve brainstormsessies. Bovendien biedt onze hippe vergaderlocatie met activiteiten in de buurt ook de mogelijkheid om te genieten van de groene omgeving of juist om de bruisende binnenstad van Den Bosch te verkennen.

Uiteraard is het huren van onze exclusieve vergaderlocatie altijd maatwerk, maar voor een schatting kun je een prijs van € 295,00 voor een dagdeel en € 495,00 voor een hele dag aanhouden. Als je op zoek bent naar het huren van een goedkope vergaderlocatie kun je altijd contact met ons opnemen om je wensen te bespreken.

Inspirerende vergaderlocatie met catering

Onze unieke vergaderlocatie is te boeken in combinatie met een ruime keuze aan culinaire opties. Of het nu gaat om een voedzaam ontbijt om de dag goed te beginnen, een rijke lunch om de energie hoog te houden of heerlijke borrelhapjes voor een informele afsluiting, ons culinaire team kan het allemaal voor je regelen.

Je kunt ervoor kiezen om te eten in de luxe vergaderlocatie, maar het is natuurlijk ook een optie om even van setting te veranderen en samen met je team de markthal in te gaan. Bij mooi weer kun je zelfs ons terras gebruiken. Het maakt niet uit wat je culinaire voorkeuren of dieetwensen zijn, wij regelen het met plezier voor je.

Op zoek naar een originele locatie om te vergaderen? Wij zijn zeer centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere de volgende plaatsen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Eindhoven
 • Nieuwkuijk
 • Oisterwijk
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Tilburg
 • Vlijmen
 • Vught


Vanuit de vergaderruimte kijk je zó de markthal in

 

– Krijg je al trek? –

Prijzen vergaderruimte Het Beleg Vught

Het huren van onze vergaderruimte is altijd maatwerk. Maar om je alvast een idee te geven:

Dagdeel (4 uur)         € 295,-

Hele dag (8 uur)        € 495,-

Wil je de ruimte korter of langer huren? Met of zonder catering? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken, dan maken we een passende offerte voor je.

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

 

Vergaderruimte in Vught reserveren?

– Dat kan! –

Op dit moment werken we aan een automatisch boekingssysteem. Tot die tijd kun je reserveren of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wil je eerst langskomen om de ruimte te zien? Of om jouw wensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

Contactgegevens:
Tel. 06 – 25 09 12 20
E-mail: info@hetbelegvught.nl

Goed om te weten: je moet even de trap op om onze vergaderruimte te bereiken. Goed voor de beenspieren!
Helaas is onze vergaderruimte daardoor niet toegankelijk voor mindervaliden.

11 + 11 =